HvA campusvrienden

179593_3219363967382_1921179379_n

Deze pagina is speciaal voor onze campusvrienden en mensen die creatieve dingen willen doen voor het theater en de buurt. Post hier je ideeën voor een activiteit in het Badhuistheater, op het plein of in de buurt. We hebben succes gehad met het organiseren van ad-hoc terrastheatervoorstellingen ‘s middags voor de buurtkinderen. We willen dit nu een vaste plaats in onze programmering geven, bijvoorbeeld om 3 uur op dinsdag en donderdag. We gaan hiervoor een samenwerking aan met enthousiaste theaterstudenten die hieraan mee willen werken. Als we onze krachten bundelen kunnen we tot hele mooie dingen komen. Gaia (student CMV) is op dit moment bijvoorbeeld bezig een Pre-Valentine avond te organiseren in maart.

One thought on “HvA campusvrienden”

  1. Een heel mooi initiatief. Goed voor de Buurt en goed voor de Amstel Campus. Laten wij met elkaar een waardevolle verbinding maken. Vanuit de studie CMV (Culturele en Maatschappelijke Vorming) van de HvA steunen wij het Badhuistheater van harte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>